top of page
Search
  • Supporter

National TV NEWS: PLAYFWD Fun Runs Slovakia

Another amazing year behind us in Slovakia. With many school programs changing schools and communities already. Please enjoy the link: http://www.tvpovazie.sk/index.php/prehlad-sprav/business/item/5864-1-z%C5%A1-m%C3%A1-d%C3%B4vod-na-rados%C5%A5, that will direct you directly to our TV News recap of the Playfwd Fun Run - Beh Nadeje's event.

With over 360+ kids this year, 250+ amazing parents and grandparents, 100+ volunteers. We are truly grateful to be able to award two big prizes of 753 Euros and 1247 Euros to two different schools this year, on top of the many beautiful gifts that were donated from the incredible corporate sponsors and donors.

From TV Povazie SK:

"Druhý ročník Behu Nádeje v Považskej Bystrici sa niesol v znamení slnečného letného počasia, takmer dvojnásobného počtu bežcov a prekvapenia pre víťaza.

Beh otvorila promenádna jazda najmenších športovcov na odrážadlách. Po nich sa už trasy od 500 do 5 kilometrov naplnili bežcami. Športovo-benefičnú akciu zorganizovalo OZ Zrniečka pre sny, NO zo Spojených štátov za výdatnej pomoci dobrých ľudí a sponzorov. Podporiť bežcov prišli aj známi športovci. Najväčšou hviezdou bol Andrej Meszároš. Bežalo a kráčalo 361 detí a dospelých a zapojili sa všetky ZŠ mesta. Tento rok sa z výhry tešili dve základné školy. ZŠ sv. Augustína si vybehala 753 eur a absolútnym víťazom je 1. ZŠ. Okrem pohára si odniesli aj symbolický šek na 1247 eur. Ich taktika bola čo najviac zúčastnených a čo najlepšie výkony. Aj keď finančnú odmenu získali iba dve školy, víťazmi sa stali všetci zúčastnení, pretože urobili niečo pre svoje zdravie."

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page